10 Mart 2012 Cumartesi

Kadikoy hali yikama

İstanbul Kadıköy ilçesi sakinlerine duyurulur!.

Güvenilir, kaliteli, temiz hizmet veren, güleryüzlü elamanları olan, halı yıkama ve halı tamiri yapan, yün yorgan yıkayabilen bir halı yıkama fabrikası mı arıyorsunuz? O halde biz sizi yönlendirelim; Kadıköy ve İstanbul’un tüm Anadolu yakasında ikamet edenler, kaliteli hizmet sizlere bir telefon kadar yakın, hatta yanı başınızda Pakev Halı Yıkama fabrikası tam aradığınız hizmet kalitelerini sizlere sunmaktadır.

Kadıköy ilçesinde lider halı yıkama fabrikası Pakev Halı Yıkama , tüm Kadıköy ve Anadolu yakasında büyük bir halı yıkama fabrikası ile, moderen ,son model halı yıkama cihazları ile ,üç günde sizlere istediğiniz kalitede halı yıkama hizmetini vermektedir.

Tüm ümraniye halı yıkama ve Anadolu yakasına ücretsiz, moderen servisleri ile de kapınızdan halılarınızı garanti senetleri ile alarak, üç gün içerisinde yine ücretsiz servisi ile garantili bir şekilde halılarınızı evlerinize teslim ediyoruz.

Kadıköy ilçesinde halı yıkatacak müşterilerimiz , dilerlerse halı, dilerlerse halıfreks, dilerlerse koltuk, dilerlerse yorgan yıkatabilirler. Kış mevsiminde olmamız yıkama işlemimizi, teslim günümüz olan üç günü değiştirmez. Yine moderen halı kurutma cihazları ile halılarınız temiz ve güzel ortamlarda kurutuyor, tamir ediyor ve üç gün gibi kısa bir sürede de evinize teslim ediyoruz.

Moderen, kaliteli, uygun ücretle, ,temiz bir halı yıkama fabrikası arayan tüm Kadıköylüler ve Anadolu yakası sakinleri, sizlere bir telefon kadar yakınız. Aradığınız tüm kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü elamanlarımız ile sizlere tam aradığınız, istediğiniz hizmeti vererek ,bunun haklı onurunu yaşıyoruz.

Kadıköy ve Anadolu yakasınının tüm semt ve ilçelerine ücretsiz servisimizle ulaşıyoruz. Halı yıkamada Lider kuruluşumuz ve fabrikamızla dört dörtlük, üstün kaliteli ,müşteri memnuniyetini ilk hedef alan anlayışımızla sizlere çok yakınız. Dilerseniz internetten fabrikamızı internet sitemizden ziyaret edip, hizmetlerimizi, moderen ve son model cihazlarımızı görebilirsiniz. Dilerseniz de arayarak ,bizden tüm detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Pakev halı yıkama olarak istanbul ataşehir halı yıkama hizmetinin ayanı sıra halı tamiri ve tüm halı çeşitleri step, hereke, el dokuma halılarınızıda özenle temizliyoruz.

Kadıköy ilçesinde halı yıkatmak artık hem çok koloy, hem de çok cazip , hem de çok memnun hizmet garantisi ile Pakev Halı Yıkama fabrikasında!.
http://www.medyadagundem.com/kadikoy-hali-yikama.html

1 yorum:

  1. Deniz Halı yıkama hizmeti siz değerli müşterilerimizin gerek sezonluk gerek aylık olarak ihtiyaç duyduğu hizmetlerdendir. Arnavutköy halı yıkama firması olarak ürünlerinizi son teknoloji makine ve ekipmanlar kullanarak en iyi şekilde yıkamaktayız.

    YanıtlaSil